Σελίδες

27/6/12

H Οθόνη Έναρξης Του Windows Phone 7.8 [Βίντεο]



 

Το λειτουργικό σύστημα της Microsoft για κινητά, Windows Phone, ίσως δεν είναι και το πιο δημοφιλές στην αγορά, αλλά ο γίγαντας του λογισμικού συνεχώς βελτιώνει διάφορα σημεία του ώστε να το κάνει καλύτερο. Νέα έκδοση του Windows Phone
βρίσκεται υπ' ατμόν, και η έκδοση 7.8 θα φέρει μία νέα ενδιαφέρουσα οθόνη έναρξης. Το βίντεο είναι από τον Ben Rudolph της Microsoft που δείχνει ένα Nokia Lumia 900 να τρέχει το Windows Phone 7.8.
O Rudolph σημειώνει ότι πρόκειται για μία “ΠΟΛΥ πρόωρη” έκδοση του Windows Phone 7.8. O υπαινιγμός είναι ότι μερικές λειτουργίες της οθόνης ή και της διάταξης μπορεί να αλλάξουν. H οθόνη έναρξης έχει όλα τα εικονίδια του Windows Phone, και το καθένα από αυτά μπορεί να αλλάξει σε μέγεθος από μικρό, μεσαίο μέχρι και μεγάλο ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη.
Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν όλα τα εικονίδια στην οθόνη, ακόμα και αυτά που προορίζονται για τις κύριες λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων. Αν θέλετε να δείτε πως θα είναι η οθόνη έναρξης στην νέα έκδοση μόλις αυτή γίνει διαθέσιμη, παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο. Ο Rudolph επίσης αναφέρει ότι έρχονται σύντομα νέες εφαρμογές για τους χρήστες του Windows Phone, συμπεριλαμβανομένων του Audible, Words with Friends και το Draw Something.


Πηγή:slashgeardailytech

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...