Σελίδες

26/6/12

Ομολόγησαν την ενοχή τους δύο βρετανοί hacker των LulzSec





Δύο βρετανοί hacker, μέλη των LulzSec,ομολόγησαν την ενοχή τους σε δικαστήριο του Λονδίνου, για διάφορες επιθέσεις σε sites, μεταξύ των οποίων της CIA του αμερικανικού Πενταγώνου 
και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.


Ο Ryan Cleary 19 ετών και ο Jake Davis 18 ετών, παραδέχτηκαν πως συμμετείχαν σε επιθέσεις με άλλα μέλη των LulzSec, την περασμένη χρονιά στα κρατικά web sites της CIA και της Αστυνομίας της Αριζόνα στις ΗΠΑ, καθώς και της βρετανικής Serious Organised Crime Agency και της Εθνικής Υπηρεσίας Υείας. Επίσης, στα sites των U.S. Public Broadcasting Service (PBS), News International, Nintendo, Sony, καθώς και της εταιρείας ασφαλείας HBGary.

Ο Cleary, δήλωσε επίσης ένοχος για επιθέσεις σε υπολογιστές του αμερικανικού Πενταγώνου και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Δύο ακόμη κατηγορούμενοι, ο Ryan Ackroyd 25 ετών και ένα 17χρονος, δήλωσαν αθώοι για τις ίδιες κατηγορίες και θα πραπεμφθούν σε δίκη τον Απρίλιο του 2013.

Cleary, προφυλακίστηκε τον Μάρτιο και εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 25 ετών, ενώ υπάρχει πιθανότητα να ζητηθεί από το FBI και η έκδοσή του στις ΗΠΑ . Ο συνήγορός του δήλωσε ότι πρόκειται για αυτιστικό άτομο και σε περίπτωση αίτησης έκδοσής του, θα γίνει κάθε προσπάθεια απόρριψής της.


Πηγή: e-pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...