Σελίδες

10/7/12

H Τεχνολογία Φωνητικού Ελέγχου Dragon Drive Έρχεται Φέτος Στα Αυτοκίνητα Της BMW




Toν Mάιο η Nuance αποκάλυψε μια νέα υπηρεσία φωνητικού ελέγχουν το Dragon Drive, και σήμερα η εταιρία ανακοίνωσε τα πρώτα αυτοκίνητα που θα διαθέτουν αυτή την τεχνολογία. Αρχής γενομένης από


αυτόν τον μήνα η σειρά BMW 7 2012 θα εφοδιαστεί με το Dragon Drive Messaging, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα γίνει το ίδιο για τη σειρά 3 - συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Touring και ActiveHybrid. H υπηρεσία θα ολοκληρωθεί με το “Επαγγελματικό” σύστημα πλοήγησης ConnectedDrive, και θα δοθεί δοκιμαστική περίοδο 60 ημερών στους νέους κατόχους, αν και δεν έχει διευκρινιστεί πόσο θα κοστίζει.
Το Dragon Drive επιτρέπει στους οδηγούς να ακούνε μουσική, να επεξεργάζονται και να απαντούν σε γραπτά μηνύματα και email χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή τους και η Nuance επίσης σκοπεύει να προσθέσει επιπλέον λειτουργικότητα στην υπηρεσία, όπως τη δυνατότητα χειρισμού της αναπαραγόμενης μουσικής και ανεύρεσης. 
Και μια και η BMW θα είναι μία από τις πρώτες εταιρίες που θα υποστηρίζουν την επερχόμενη Eyes Free λειτουργία για το Siri της Apple, οι νέοι ιδιοκτήτες της BMW θα έχουν αρκετές επιλογές για τον φωνητικό έλεγχο.
Πηγή:thevergedailytech

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...