Σελίδες

21/5/12

H Microsoft Αποκαλύπτει Αλλαγές Στο Περιβάλλον Των Windows 8, Καταργεί Το Aero Glass



H Microsoft έχει αποκαλύψει ότι έχει κάνει μερικές μεγάλες αλλαγές στο περιβάλλον χειρισμού των Windows 8, οι οποίες περιλαμβάνουν την κατάργηση του Aero Glass - το περιβάλλον που πρωτοπαρουσιάστηκε
στα Vista. Σύμφωνα με την εταιρία, αυτό σημαίνει οπτικές αλλαγές που περιλαμβάνουν “ισοπέδωση επιφανειών, αφαίρεση αντανακλάσεων και την αποκλιμάκωση ενοχλητικών διαβαθμίσεων”.
Παρ ‘όλες αυτές τις αλλαγές στο περιβάλλον, η εταιρία δε φαίνεται να ανησυχεί με το θέμα της “εκμάθησης”. Αντίθετα, η Microsoft πιστεύει ότι με λίγη βοήθεια δεν θα πάρει πολύ χρόνο για τους χρήστες να προσαρμοστούν στο νέο λειτουργικό σύστημα. “Θα βοηθήσουμε τους χρήστες να ξεκινήσουν σωστά”, εξήγησε η εταιρία σε blog της, “και έχουμε την πεποίθηση ότι οι χρήστες θα κάνουν δεύτερη φύση τους τα νέα πρότυπα”.
Ενώ η Microsoft παραδέχεται ότι υπήρχαν ορισμένα θέματα ευχρηστίας με ορισμένες χειρονομίας χειρισμού στο Consumer Preview, η εταιρία λέει ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα με ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με τη ιδέα, αλλά ένα πρόβλημα με την προηγούμενη κατάσταση του λειτουργικού - νέα εσωτερικά builds έχουν “σημαντική βελτίωση”, σύμφωνα με τη Microsoft.

Πηγή:theverge, dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...