Σελίδες

9/5/12

Μπορείτε Να Μεταδίδετε Ζωντανά Τα Google+ Hangout Σε Όλους




Δοκιμή...Δοκιμή. Είναι ανοιχτό αυτό? Το Google ξεκινάει μια λειτουργίε που επιτρέπει στον καθένα να μεταδίδει τα Google++ Hangout ζωντανά στο ίντερνετ. Επιτέλους ένα κοιννικό δίκτυο με κρυφή κάμερα!


Βγάλτε το Ηangout στον αέρα, αυτές οι συζητήσεις με βίντεο μπορούν να μεταδοθούν σε όσους περισσότερους θέλετε (και μπορείτε να προσελκύσετε). Είναι αληθινά ωραία λειτουργία, πρωτύτερα διαθέσιμη σε μικρό αριθμό χρηστών.

Ο καθένας που αισθάνεται πως έχει κάτι αξιόλογο μπορεί να το βγάλει στο πολύ κοινό, αν έχει διαθέσιμο λογαριασμό YouTube που δεν έχει αποκλεισθέι στο παρελθόν για καταπάτηση πνευματικώ δικαιωμάτων. 


Το Hangout καταγράφεται αυτόματα και μεταφορτώνεται στο Youtube, ώστε όσοι δεν το είδαν ζωντανά να μπορούν να το δουν αργότερα.

Μοιάζει μια ενδιαφέρουσα λειτουργία που θα προωθήσει περισσότερο τα Hangout, ένα από τα καλύτερα κομμάτια του Google+, και ένας κομψός τρόπος  να αναπτύξεται τις συνδέσεις και την επικοινωνία σας.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως μπορεί να προβάλετε το βίντεο σε κανέναν. Πολύ λίγοι χρησικοποιούν το Google+. Μάλιστα όσοι συνδέονται ξοδεύουν μόνο τρία λεπτά τον μήνα στην πλατφόρμα, συγκριτικά με έξι η επτά ώρες που ξοδεύουν στο Facebook.


Και ενώ το Google έχει δημοσιεύσει εντυπωσιακούς αριθμούς ατόμων που γράφονται  στην υπηρεσία, το ποσοστό των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν στην πράξη είναι πολύ μικρό.


Πηγή: gizmodο, dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...