Σελίδες

21/5/12

"Πρωταθλήτρια" του Facebook η Ινδία μέσα στα επόμενα χρόνια





Μπορεί οι Ηνωμένες Πολιτείες να είναι αυτή τη στιγμή η χώρα με τους περισσότερους χρήστες στο Facebook, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει μέσα στα επόμενα χρόνια. Το 2015 η μεγάλη δύναμη του Facebook θα είναι
η Ινδία.


Η πολυπληθέστερη δημοκρατία του πλανήτη είναι αυτή στην τρίτη θέση με 57 εκατομμύρια Facebook accounts, πίσω από τις ΗΠΑ (157 εκατομμύρια) και τηΒραζιλία (59 εκατομμύρια). Η ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών στην Ινδία, όμως, είναιαλματώδης κι αυτό κάνει τους αναλυτές να πιστεύουν ότι η χρήση του Internet θα εκτοξευτεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Έχει ενδιαφέρον ότι η μεγάλη δύναμη στην Ινδία είναι το mobile Internet και όχι οι ADSLσυνδέσεις. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι μόνο το 10% του πληθυσμού έχει πρόσβαση στο Internet μέσω σταθερής γραμμής τηλεφώνου. Αυτή τη στιγμή, το mobile Internet απασχολεί το 50% της συνολικής κυκλοφορίας στη χώρα του Γκάντι.

Αν και η Ινδία μπήκε αργά στην αγορά του 3G, έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσει δίκτυα 4Gστα μεγάλα αστικά κέντρα. Η ενίσχυση των υποδομών είναι ένας από τους πλέον κρίσιμους παράγοντες για την αύξηση της κίνησης στο Internet κι αυτό το γνωρίζουν καλά οι Ινδοί, όπως φαίνεται κι από τις επενδύσεις τους σε αυτό τον τομέα.


Πηγή: thenextwebe-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...