Σελίδες

29/5/12

Το Google+ Για Το Android Αναβαθμίστηκε


Το Google παρουσίασε μια νέα έκδοση του Google+ για το Android , ακολουθώντας την πρόσφατη αναβάθμιση της έκδοσης για το iPhone με νέο περιβάλλον
και καλύτερη ενσωμάτωση με τις συνομιλίες με βίντεο Hangout.
H νέα εφαρμογή του Android επιτρέπει τώρα στους χρήστες του Google+ να ξεκινήσουν ένα νέο Hangout όπου και να βρίσκονται, με νέα 'κορδέλα' πλοήγησης όπου υπάρχει ειδικό κουμπί για το Handout.  Πατήστε το και προσθέστε μερικούς φίλους σας και τα τηλέφωνα τους θα χτυπήσουν αυτόματα για να τους ειδοποιήσουν πως τους καλέσατε για συζήτηση με βίντεο.
 
Αν οι φίλοι σας δεν δουν την κλήση, μπορούν αργότερα να απαντήσουν από τα τηλέφωνα τους και να συνδεθούν σε νέο Hangout.  Η ηχητική κλήση είναι προαιρετική αν θέλετε να είστε διακριτικοί.
Όπως και στην έκδοση του iPhone,  το περιβάλλον του χρήστη στην νέα έκδοση του Google + δίνει έμφαση στα πολυμέσα. Με φωτογραφίες σε όλόκληρη την οθόνη, κινούμενες μεταπτώσεις και ευκολότερη πρόσβαση στο "+1", μαζί με την κορδέλα πλοήγησης που εισέρχεται από το πλάι κάνει την μετάπτωση στους διάφορους τομείς πιο σύγχρονους.

Πηγή: slashgear, dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...