Σελίδες

19/4/12

To Chrome Για Android Βελτιώνεται



 

To Chrome της Google για το Android είναι ακόμη σε beta, αλλά συνεχώς βελτιώνεται. Το λογισμικό πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου και ήδη έχει αναβαθμιστεί πολλές φορές, με τελευταία
φορά την Τρίτη.
Ο περιηγητής υποστήριζεται μόνο σε Android 4.0, και υποστηρίζει 31 γλώσσες και προσθέτει νέες λειτουργίες που τον κάνουν ακόμη καλύτερο. Μία από τις λειτουργίες κλειδιά κατά την γνώμη μου είναι η ικανότητα να βλέπετε έναν ιστότοπο σε προβολή στην μορφή επιτραπέζιου υπολογιστή . Με πολλές Android 4.0 συσκευές να χρησιμοποιούν μεγαλύτερες οθόνες υψηλής ανάλυσης , μπορούν να χειριστούν ιστότοπους σε πλήρη μορφή και δεν χρειάζεται να βασίζεστε στην φιλική προς κινητά έκδοση των ιστοσελίδων.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν λειτουργεί καλά με τους ιστότοπους για κινητά, αλλά οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν σε ποιά μορφή θέλουν να βλέπουν έναν ιστότοπο.
Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα  Google Play, και προσθέτει επιπλέον την δυνατότητα να σώσετε τις διευθύνσεις των σελίδων στην αρχική σελίδα για γρήγορη πρόσβαση , με ένα πάτημα.


Πηγή: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...