Σελίδες

1/4/12

Σύστημα Επιτήρησης Με Κάμερες Ψάχνει Σε 36 Εκατομμύρια Πρόσωπα Ανά Δευτερόλεπτο

Αυτό το σύστημα παρακολούθησης με κάμερες μπορεί να ψάξει σε δεδομένα με 36 εκατομμύρια πρόσωπα ανά δευτερόλεπτο. Αναπτύχθηκε από την Hitachi Kokusai Electric, και το σύστημα μπορεί αυτόματα να ανιχνεύσει ένα πρόσωπο  είτε από λήψη από τις κάμερες είτε από μια συνηθισμένη φωτογραφία και να το αναζητήσει.
Τα αποτέλεσματα της αναζήτησης
προβάλονται αμέσως, με μικρές εικόνες από πιθανούς υποψήφιους που ταιριάζουν. Όταν μια από τις μικρές οθόνες επιλεγεί, το σχετικό αποθηκευμένο βίντεο μπορεί να προβληθεί, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιβλέπουν τις ενέργειες των ανθρώπων πριν και μετά τον χρόνο λήψης ητης εικόνας.
Η υψηλή ταχύτητα επιτυγχάνεται από την ανίχνευση των προσώπων μέσω αναγνώρισης εικόνας όταν ακόμη η λήψη καταγράφεταιμ και με την ομαδοποίηση παρόμοιων προσώπων.
Με αυτό το σύστημα, τα πρόσωπα μπορούν να είναι μέχρι 30 μοίρες οριζόντια ή κάθετα από την κάμερα και τα πρόσωπα τουλάχιστον 40 x 40 pixel.
Το σύστημα είναι κατάλληλο για πελάτες με σχετικά μεγάλης κλίμακας συστήματα επιτήρησης, όπως σιδηρόδρομοι, υπηρεσίες αποκατάστασης της τάξης , και μεγάλα καταστήματα και αναμένεται να βγει
στην αγορά την επόμενη χρονιά. 

Πηγή: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...