Σελίδες

5/10/12

Νέο Nexus Κινητό Και Android 4.2 Φημολογούνται Για Αυτόν Τον Μήνα




Ένα νέο Nexus κινητό από τη Google αναμένεται να γίνει πραγματικότητα μέσα σε αυτόν ή τον επόμενο μήνα. Οι φήμες γυρνάνε δικαίως γύρω από το θέμα αυτό. Πέρυσι είδαμε την κυκλοφορία του Galaxy Nexus και Android 4.0 Ice Cream Sandwich τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη φήμη
πρόκειται να δούμε ένα νέο Nexus κινητό μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, όπως επίσης και την φημολογούμενη Android 4.2 αναβάθμιση.
Βέβαια, δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για την επερχόμενη Nexus συσκευή, πέρα από τις ελάχιστες φήμες που έχουμε ήδη δει μέχρι στιγμής. Πληροφορίες λένε ότι το νέο Nexus έχει ήδη διαρρεύσει σε μερικά blogs και ότι θα πρέπει να αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση κάπου μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.
Με το σκεπτικό αυτό οι επλογές μας περιορίζονται. Θα μπορούσε να είναι το LG Optimus Nexus (βασισμένο στο Optimus G), το Samsung Galaxy Nexus 2 (από το οποίο υποτίθεται κυκλοφόρησε μια φωτογραφία από την κάμερα του κινητού), ή ακόμα και το φημολογούμενο 5 ιντσών HTC X phablet (από το phone και tablet), το οποίο λέγεται ότι θα ονομαστεί Nexus 5.
Λέγεται επίσης ότι τo Android 4.2 θα κάνει και αυτό την εμφάνιση του μαζί με το κινητό σύντομα. Ωστόσο, ίσως παραμείνει με το όνομα Jelly Bean και όχι με το φημολογούμενο Key Lime Pie. Είτε πρόκειται για την έκδοση Android 4.2 ή όχι (πιθανός μπορεί να είναι 4.1.Χ) λέγεται ότι η αναβάθμιση θα προσφέρει μερικές νέες λειτουργίες όπως υποστήριξη πολλών χρηστών (multi-user login), καλύτερο λογισμικό για την κάμερα και νέο dialer (οθόνη κλήσεων).

Πηγή:slashgeardailytech

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...