Σελίδες

26/9/12

WifiKill για Android: Διώξτε τους ενοχλητικούς χρήστες του δικτύου

Android WiFi Hack WifiKill για Android: Διώξτε τους ενοχλητικούς χρήστες του δικτύου
Εάν χρησιμοποιείτε WiFi στο σπίτι σας ή στο γραφείο και είστε αντιμέτωποι με προβλήματα, όπως για παράδειγμα κάποιος να χρησιμοποιεί το δίκτυό σας για περιήγηση στο internet, ή με απλά λόγια αν κάποιος χρησιμοποιήσει το δίκτυό σας χωρίς την άδειά σας ή αν έχετε επιτρέψει σε κάποιον να χρησιμοποιήσει το δίκτυό σας αλλά σας καταναλώνει όλο το  εύρος ζώνης,

πλέον μπορείτε να αποκλείσετε τους ενοχλητικούς χρήστες με μια απλή εφαρμογή. Επίσης υπάρχει ένα ακόμη παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε το Wi-Fi σε μια καφετέρια ή σε κάποιο άλλο δημόσιο δίκτυο, αλλά η σύνδεση είναι πολύ αργή, επειδή πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο.
Τώρα με μια απλή εφαρμογή για Android μπορείτε να κόψετε τη σύνδεση με το δίκτυο σε όποιον άλλο χρήστη θέλετε. Το WiFiKill σας επιτρέπει να σαρώσετε ένα δίκτυο Wi-Fi για άλλες συσκευές, και να τους κόψετε τη σύνδεση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτούς που «τραβούν» μεγάλο αριθμό δεδομένων από την σύνδεση (πχ κατεβάζοντας torrent).
Αυτή η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη στο Android Market, αλλά τώρα έχει διαγραφεί, ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμα link όπου μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και να δείτε ένα βίντεο για το πώς χρησιμοποιείται.

Πηγή: secnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...