Σελίδες

21/9/12

Το Opera Mini Για Android Με Προσωπική Κεντρική Σελίδα Με Νέα Και Ενημέρώσεις Κοινωνικών Δικτύων


Η εταιρία Opera μόλις κυκλοφόρησε την έκδοση 7,5 του περιηγητή Opera Mini για Android. H κύρια λειτουργία του λέγεται "smart page" (έξυπνη σελίδα), που προορίζεται να δώσει γρήγορη και εύκολη ενημέρωση στο τι συμβαίνει στα κοινωνικά σας δίκτυα και μια προσωπική λίστα από ενημέρωσεις νέων
μαζί με ένα τομέα που προτείνει δεσμούς βασισμένο στην τοποθεσία που βρίσκεστε.
Η Opera λέει πως το smart page υποτίθεται πως θα σας δώσει "μια υψηλή εποπτεία για το τι συμβαίνει".
Το κοινωνικό μέρος σας επιτρέπει να βλέπετε ενημερώσεις από τους φίλους σας στα  Facebook, Twitter και vKontakte, το ευρωπαικό κοινωνικό δίκτυο που έιναι διαίτερα δημοφιλές στους Ρώσους. Ο νέος τομέας, λέει η Opera θα μαθαίνει από εσάς τις συνήθειες σας στο διαδίκτυο και θα σας προβάλει τις επικεφαλίδες που είναι σχετικές με εσάς, ενώ η λίστα με προτεινόμενους δεσμούς θα λειτουργεί με σχετικούς δεσμούς βασισμένη στην περιοχή που βρίσκεται η συσκευή Android. Αυτοί οι προτεινόμενοι δεσμοί θα προέρχονται από συνεργάτες της Opera (αν και δεν είναι ξεκάθαρα αν οι εταιρίες πληρώνουν για την συμμετοχή τους στην λίστα).
Πρόσθετα το Opera Mini θα συνεχίσει να λειτουργεί με Turbo Mode που συμπιέζει τους ιστότοπους που βλέπετε στους server της εταιρίας, εξοικονομόντας χρόνο και χρήμα καθώς το Opera Mini μπορεί να μειώσει τον μέγεθος των δεδομένων που μεταφέρονται μέχρι και 90%.
Στο Android η εταιρία επίσης προσφέρει το Opera Mobile που είναι ένας περισσότερο πλήρης περιηγητής για πιο ισχυρά τηλέφωνα. Το Opera Mobile δεν έχει ακόμη λειτουργίες όπως το Smart Page, αλλά το πιο πιθανό είναι προστεθεί στο μέλλον.
Πηγή: techcrunchdailytech

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...