Σελίδες

2/9/12

Φωτογραφική Mε Android Από Την Samsung



 Μια κάμερα Galaxy? Αυτό θα σήμαινε Android με τεχνολογίες αφής και συνδεσιμότητας.
Η Nikon πρόλαβε την Samsung στην πόρτα με την Coolpix S800c, μια κάμερα με Android 2.3.3, αλλά αυτή η τελευταία έκδοση είναι εντελώς διαφορετική. Με όλη την πίσω πλευρά της κάμερας να καλύπτεται από άκρη σε άκρη με μια οθόνη 4,8 ίντσες , και ανάλυση 1280x720. Μοιάζει με ένα κινητό
τηλέφωνο που έχει ένα οφθαλμοσκόπιο αφής σε μια συμπαγή κάμερα.
Υπάρχουν μερικά πραγματικά κουμπιά , μαζί με πτυσόμενο φλας , ένα κουμπί τροφοδοσίας, και ρύθμισης ζουμ και το κουμπί λήψης φωτογραφιών, αλλά το πιο πολύ διάστημα θα χρησιμοποιείτε την αφή για να χειρίζεστε στην κάμερα.


Σε αυτόματη λειτουργία, απλά ακουμπάτε στην οθόνη για να εστιάσετε και οι υπόλοιποι υπολογισμοί γίνονται από την κάμερα. Η λειτουργία Smart Pro Mode είναι η έκδοση για αυτόματη νοημοσύνη, που προσφέρει ιδανικές ρυθμίσιεις για 10 διαφορετικά σενάρια, όπως για καταράκτες, και νυχτερινές λήψεις, που καθυστερεί την ταχύτητα του κλείστρου για βραδυνές ή απογευματινές φωτογραφήσεις.

Παρά το μεγάλο μέγεθος, η Samsung επέλεξε τον τυποποιημένο αισθητήρα 1/2.33 ιντσών BSI CMOS, στα 16 ΜΡ. Μην περιμένετε κορυφαία ποιότητα εικόνας αλλά με 21x, f2.8-5,9, 23-480mm φακό θα ξεπεράσετε τις επιδόσεις κάθε έξυπνου κινητού τηλεφώνου σήμερα. Η συσκευή έχει WiFi καισύνδεσ σε δίκτυα 3G και 4G με ειδική υποδοχή micro-SIM  δίπλα στην υποδοχή της κάρτας MicroSD και την μπαταρία 1.660 mAh που η Samsung λέει πως δίνει μέχρι επτά ώρες λειτουργία ενώ είστε δυνδεδεμένοι στο δίκτυο.

Με το Android μπορείτε να προσθέσετε όποια αγαπημένη εφαρμογή θέλετε από το Google Play. ΥΠαρχουν πολλές επιλογές για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και μπορείτε να κάνετε αναζητήσεις με βάση ένα πρόσωπο που έχετε επισημάνει ή την τοποθεσία ή τον χρόνο λήψης. Με την λειτουργία Share Shot μπορείτε να στείλετε μέσω του WiFi φωτογραφίες σε φίλους σας με κάμερες ή τηλέφωνα Galaxy σε πραγματικό χρόνο.

Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μερικές λήψεις με την Galaxy Camera για λίγη ώρα. Η κάμερα ήταν πρώιμο πρωτότυπο και είχαμε ζητήματα εστίασης , αλλά μέχρι τον Οκτώβριο που θα κυκλοφορήσει η κάμερα η Samsung θα  έχει χρόνο να επιλύσει τα προβλήματα. Κατά τα άλλα η εμπειρία ήταν θετική, βρήκαμε την κάμερα εύχρηστη ειδικά αν είστε εξοικειωμένοι με το Android.  Στο ξεκίνημα εμαφνίζεται η γνωστή οθόνη της έκδοσης Jelly Bean του Android, με ένα εικονίδιο κάμερας μπροστά αριστερά, που ενεργοποιεί το αναβαθμισμένο περιβάλλον. Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε την συσκευή για εφαρμογές όπως σε ένα κινητό τηλέφωνο, να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να απαντήσετε σε email όπως θα κάνατε σε κάθε άλλο Galaxy.

Χωρίς τις τυποποιημένες λειτουργίες του τηλεφώνου, η Galaxy Camera δεν θα αντικαταστήσει το έξυπνο τηλέφωνο σας, χωρίς να αναφέρουμε και το μεγάλο όγκο του, αλλά αν δεν χρειάζεται να κάνετε κλήσεις αυτή θα ειναι η μοναδική συσκευή που χρειαστεί να κουβαλήσετε. Η συσκευή θα αρχίσει να πωλειται τον Οκτώβριο σε καταστήματα φωτογραφικών ειδών και ηλεκτρονικών συσκευών , αλλά η τιμή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.
Πηγή: engadgetdailytech

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...