Σελίδες

25/9/12

H Apple Άρχισε Να Προσλαμβάνει Πρώην Εργαζόμενους Του Google Maps Μετά Τις Αρνητικές Αντιδράσεις Για Τους Χάρτες



H Apple άρχισε να δέχεται σωρεία αρνητικών κριτικών για τη νέα εφαρμογή χαρτών της εταιρίας στο iOS 6. H Apple αντικατέστησε τους χάρτες της Google με τη δικιά της νέα εφαρμογή, και ενώ έχει προσθέσει και υποστηρίζει δυνατότητες πλοήγησης (turn-by-turn), αναβάθμιση με Siri και 3D χάρτες σε
ορισμένες μεγάλες πόλεις, υπάρχον πολλά δεδομένα που εμφανίζονται εσφαλμένα και επίσης απουσιάζουν στοιχεία από την εφαρμογή όπως το street view και πληροφορίες μέσων μαζικής μεταφοράς.
Σύμφωνα με πηγές οικίες με το θέμα, η Apple έχει αρχίσει μία επιθετική πολιτική προσλήψεων από πρώην έμπειρους εργαζομένους της Google που δούλευαν στην ομάδα των Google Maps. Η Apple άρχισε να στρατολογεί αυτούς τους ανθρώπους για να τους βάλει να δουλέψουν στο δικό πρόγραμμα χαρτών. Η Apple επίσης προσπαθεί να δελεάσει εργαζομένους των Google Maps που δουλεύουν στον γίγαντα αναζήτησης με συμβόλαιο. Οι πηγές αναφέρουν ότι πολλοί εμφανίζονται πρόθυμοι να δεχτούν την προσφορά της Apple καθώς εμφανίζεται μια ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα νέο προϊόν παρά να εκτελούν “κουραστικές ενημερώσεις” για τους περισσότερους ολοκληρωμένους χάρτες της Google.
Σίγουρα η γοητεία της εργασίας σε μία από τις πιο πολύτιμες εταιρίες στον κόσμο, και ένα μεγαθήριο στον κλάδο της τεχνολογίας δε βλάπτει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν η προσοχή των Google Maps στράφηκε προς την χαρτογράφηση εσωτερικών χώρων, οι εργαζόμενοι έδειξαν λιγότερο ενδιαφέρον, και πολλοί άρχισαν να αναζητούν άλλες ευκαιρίες.
Λέγεται ότι η Apple προσφέρει πολύ καλά ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών, και μερικές θέσεις περιλαμβάνουν πλήρη κάλυψη για μετακόμιση στο Cupertino. Αν η Apple καταφέρει να εντάξει στην ομάδα της αρκετούς πρώην εργαζομένους της Google, τότε σίγουρα θα μπορέσει να διορθώσει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.


Πηγή:slashgeardailytech

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...