Σελίδες

17/8/12

Το Facebook επιτέλους διαγράφει τις φωτογραφίες που επιθυμείτε




 Καλά νέα για κάποιον που έχει ανεβάσει μια φωτογραφία και το μετανιώνει.
Το Facebook αφαιρεί τελικά τις φωτογραφίες που έχουν επισημανθεί για διαγραφή, αναφέρει ο Jacqui Cheng του Ars Technica, ο οποίος παρακολουθεί και ασχολείτε με τις διαγραφές
εικόνων στο Facebook τα τρία τελευταία χρόνια.
Το 2009, το Ars Technica πραγματοποίησε δοκιμές σε τέσσερις δημοφιλείς ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να ανακαλύψει πόσο γρήγορα διαγράφουν τις φωτογραφίες και εξαφανίζονται  από το Internet. Τότε, ο Jacqui Cheng διαπίστωσε ότι οι φωτογραφίες αφαιρέθηκαν από το Twitter και το Flickr μετά από λίγα δευτερόλεπτα από τη διαγραφή. Ωστόσο, στο MySpace και στο Facebook οι εικόνες παραμείναν, στο MySpace μέχρι και αρκετούς μήνες αργότερα, ενώ στο Facebook χρειάστηκε περισσότερο από ένα χρόνο για να διαγραφούν. Πολλοί αναγνώστες του Ars Technica ανάφεραν ότι οι σύνδεσμοι που οδηγούσαν σε μια φωτογραφία εξακολουθούσαν να δουλεύουν, τρία χρόνια αργότερα.
Ο Jacqui Cheng αναφέρει ότι έχει δοκιμάσει πρόσφατα και διαπίστωσε ότι οι φωτογραφίες διαγράφηκαν σε δύο ημέρες.

Ο εκπρόσωπος του Facebook Frederic Wolens δήλωσε “έχουμε καθιερώσει τη«μέγιστη ηλικία»των 30 ημερών για τη λήξη των συνδέσεων CDN. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, το περιεχόμενο CDN θα λήγει πολύ πιο γρήγορα, με βάση μια σειρά παραγόντων.”

Πηγή: iguru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...