Σελίδες

25/7/12

Νέα Προδιαγραφή Του USB Θα Επιτρέπει Την Τροφοδοσία Notebook



Τα USB καλώδια σύντομα θα μεταφέρουν ισχύ μέχρι και 100 Watt σε συσκευές όπως laptop και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, μετά την δημοσίευση της νέα προδιαγραφής για τη μεταφορά ισχύος


του USB. Ανακοινώθηκε από την ομάδα προώθησης του USB 3.0, που περιλαμβάνει εταιρίες όπως τη Microsoft, Intel και Hewlett-Packard, η προδιαγραφή βασίζεται σε ειδικά πιστοποιημένα καλώδια για την πλήρη παροχή των 100Watt. Ένα σύστημα για τον δυναμικό έλεγχο του τύπου των καλωδίων θα επιτρέπει τους χρήστες να χρησιμοποιούν το υπάρχον υλικό για περιπτώσεις χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.
Ο πρόεδρος του ομίλου, Brad Saunders, χαιρετά τη νέα προδιαγραφή ως ένα βήμα προς την “παντελώς εξάλειψη των ειδικών, και πλατφορμικών εξαρτημένων φορτιστών” , περιγράφοντας ένα μέλλον όπου τα laptop θα φορτίζονται μέσω “τυποποιημένων USB φορτιστών”. Η νέα προδιαγραφή δίνει επίσης ένα σημαντικό όφελος στην εν εξελίξη μάχη της USB 3.0 θύρας με την Thunderbolt θύρα της Apple και Intel, η οποία περιορίζεται στην παροχή των 10 Watt.
Πηγή:thevergedailytech

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...