Σελίδες

26/6/12

Έτοιμο και το tablet της Google



Μετά την ανακοίνωση των Surface από τη Microsoft, φαίνεται πως ο "πόλεμος της ταμπλέτας" αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με την Google να ρίχνεται για τα καλά στη μάχη, επίσης με δικό της προϊόν, όπως φημολογούταν καιρό.


Στο Αυστραλιανό site Gizmodo, υπάρχουν η φωτογραφία,
καθώς και πληροφορίες για το επερχόμενο tablet της Google, το οποίο θα ονομάζεται Nexus 7 . Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι άκρως ενδιαφέροντα και το κόστος... ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λοιπόν, που είδαν το φως της δημοσιότητας, μέχρι στιγμής, η συσκευή θα είναι κατασκευής Asus και τα βασικά τεχνικά της χαρακτηριστικά ως εξής: οθόνη 7 ιντσών τεχνολογίας IPS, με ανάλυση a 1280 x 800, επεξεργαστής Tegra 3 στο 1,3GHz , 1GB μνήμης RAM και GeForce GPU me 12 πυρήνες. Το λειτουργικό του Nexus 7 θα είναι το Android Jelly Bean, χωρίς να γίνεται αναφορά στην έκδοση.

H τιμολογιακή πολιτική αναμένεται επιθετική και φημολογείται πως το μοντέλο των 8GB θα κοστίζει 199 δολάρια και αυτό των 16GB, 249.

Πιθανολογείται ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν κατά το ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της εταιρείας, Google I/O, το οποίο ξεκινά μεθαύριο.


Πηγή: e-pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...