Σελίδες

11/5/12

Διαδραστικές Ειδοποιήσεις Του Google+ Στο Gmail



Το gmail είναι συνήθως στατικό. Εξαιτίας ανησυχιών για την ασφάλεια, σχεδόν κανένα από τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν επιτρέπει την εκτέλεση πηγαίου κώδικα JavaScript.
Το Microsoft Hotmail έκανε ένα μικρό βήμα
σε αυτή την κατεύθυνση το 2010, όταν ξεκίνησε την σύνδεση με λίστα επιτρεπόμενων αποστολέων μηνυμάτων από τρίτους όπως οι Orbitz, Netflix και Linkedln.
Τώρα , μοιάζει πως το Google κινείται επίσης σε αυτή την κατεύθυνση(τουλάχιστον για μηνύματα από τα δικά της προιόντα), καθώς ξεκινώντας από σήμερα, οι ειδοποιήσεις του Google+ στο Gmail θα γίνουν πιο διαδραστικά.
Αυτό είναι το δεύτερo βήμα σε αυτή την κατεύθυνση. Από τον Μάρτιο οι χρήστες του Google+ μπορούσαν ήδη να προσθέτουν άλλους στους κύκλους τους μέσα από τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων του Google+.
Με την σημερινή αναβάθμιση, όμως, το Google φέρνει την πλήρη διαδραστική εμπειρία του Google+ σε αυτά τα μηνύματα. Οι χρήστες μπορούν τώρα να βλέπουν, να σχολιάζουν ή να πατούν +1 μέσα από τα εισερχόμενα μηνύματα. Οι απαντήσεις των φίλων τους επίσης εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο μέσα στα μηνύματα.
Η λειτουργία θα ξεκινήσει για όλους τους χρήστες του Google+ κατά την διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Αν δε επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις του Google+ στα μηνύματα σας μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εδώ.

Πηγή: techcrunchdailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...