Σελίδες

20/4/12

Αμφίβολες οι αναβαθμίσεις των Windows smartphones στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού

wp7 3 Αμφίβολες οι αναβαθμίσεις των Windows smartphones στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού

Τα Windows Phone 8 αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στο 2012, οπότε ένα από τα εύλογα ερωτήματα είναι τι θα γίνει με τις συσκευές που τρέχουν κάποια έκδοση των Windows Phone 7. Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα
και το τοπίο είναι κάτι παραπάνω από νεφελώδες.

Στέλεχος της Microsoft φέρεται να δήλωσε πρόσφατα ότι όλες οι συσκευές θα λάβουν update στα Windows Phone 8. Ωστόσο, επισήμως η Microsoft δεν έχει πει τίποτα και φυσικά δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί αναβάθμισης των συσκευών.

Αν και δε μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά μέχρι να δούμε τα Windows Phone 8, φαίνεται ότι το hardware των smartphones που ήδη κυκλοφορούν είναι ικανό να υποστηρίξει την επόμενη έκδοση του λειτουργικού. Αυτό, όμως, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα δούμε του update. Πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι η αναβάθμιση προϋποθέτει και τη συμμετοχή του κατασκευαστή και πολλές εταιρείες δεν έχουν καλά αντανακλαστικά σε αυτό το θέμα.

Επιπλέον, η εμπειρία του Android έχει δείξει ότι η αναβάθμιση μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση. Έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που διατέθηκε στην αγορά το Android 4.0 Ice Cream Sandwich και οι περισσότερες συσκευές με 2.3 δεν το έχουν λάβει ακόμη.

Πηγή: http://t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...