Σελίδες

2/4/12

HTC One X, One S, One V Έρχονται στην Ευρώπη σήμερα 2 Απριλίου





 Την Πέμπτη η HTC παρουσίασε για πρώτη φορά τα έξυπνα κινητά One X, One S, και One V εκτός Ταϊβάν. Αυστρία, Γερμανία και Ελβετία θα έχουν όλες τις νέες συσκευές με Android 4.0 σήμερα Δευτέρα 2 Απριλίου.

 Οι τιμές για τα One X, One S, και One V θα είναι
αντίστοιχα 599 ευρώ, 499 ευρώ, και 299 ευρώ. Πάροχοι όπως η Γερμανική Ο2 θα έχουν και πακέτα με επιδότηση, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Και τα τρία είναι σχεδιασμένα με την τεχνική unibody που ενισχύει την ακαμψία τους και τα δίνει μία νέα σχεδιαστική άποψη, ενώ από πλευράς λογισμικού, το Sense 4.0 επικεντρώνεται στην βελτίωση της ταχύτητας και την αποφυγή των οπτικών παρενοχλήσεων σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις.

 Το One X θα έχει οθόνη 4.7 ιντσών, ανάλυση 720p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 3, 8 και 1.3 megapixel φωτογραφικές. Το One S 4.3 ιντσών οθόνη με ανάλυση 540Χ960, διπύρηνο επεξεργαστή 1.5Mhz Snapdragon S4, 8 megapixel και VGA φωτογραφικές. Τέλος, το One V θα έχει μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz Snapdragon, 3.7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 480Χ800 και φωτογραφική 5 megapixel. Από πάνω στις φωτογραφίες κατά σειρά τα τρία μοντέλα.



Πηγή: Electronista, dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...