Σελίδες

16/3/12

Μέχρι Τέλος του Χρόνου η Ταμπλέτα Windows 8 της Nokia





Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia Stephen Elop, αναφέρεται συνεχώς στις ευκαιρίες που βλέπει στην αγορά των ταμπλετών, και τώρα, εμφανίστηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες για το πως σχεδιάζει
να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες αυτές.
Οι πληροφορίες του DigiTimes αναφέρουν ότι η Nokia σχεδιάζει να μπει στην αγορά με ταμπλέτα 10 ιντσών με Windows σε διπύρηνο επεξεργαστή ARM της Qualcomm μέχρι το τέλος του χρόνου. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το τελευταίο τρίμηνο θα είναι "το νωρίτερο" που η εταιρεία θα καταφέρει να μπει στην αγορά αυτή.
Κοιτώντας τα προϊόντα της Qualcomm, ο πιθανότερος υποψήφιος επεξεργαστής φαίνεται να είναι το Snapdragon S4 (που θα είναι στο HTC One S) το οποίο έχει καλές προοπτικές να είναι στην λίστα των υποστηριζόμενων επεξεργαστών από την Microsoft για την επόμενη έκδοση του Windows Phone με κωδική ονομασία Apollo. Το DigiTimes αναφέρει επίσης ότι η Ταϊβανέζικη ODM Compal Electronics αναμένεται να είναι η εταιρεία που θα κατασκευάσει τις ταμπλέτες για λογαριασμό της Nokia, με την πρώτη παραγγελία να έχει οριστεί στα 200,000 κομμάτια.
Πηγή: The Verge, dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...