Σελίδες

21/3/12

Η Πρώτη Ταμπλέτα Με Windows 8 θα Είναι η Lenovo





Ο Michael Dell είπε ότι θα έχει μία ταμπλέτα έτοιμη για τον κόσμο των επιχειρήσεων "την ίδια μέρα" που τα Windows 8 κυκλοφορήσουν για το κοινό, αλλά απ'ότι φαίνεται η Dell
θα έχει και ανταγωνισμό.
Μάθαμε ότι η Lenovo έχει σχέδια ώστε αυτή να είναι η πρώτη εταιρεία με ταμπλέτα Windows 8 τον Οκτώβριο, τότε πιστεύουν οι άνθρωποι της εταιρείας ότι θα κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό.
Οι πηγές μας δεν μας έδωσαν πληροφορίες για την ακριβή σύνθεση της ταμπλέτας, πέραν του επεξεργαστή που θα είναι Intel, αλλά μπορεί και να είδαμε την πρώτη ταμπλέτα από την Lenovo στην έκθεση CES στην μορφή του 13.3 ιντσών Lenovo IdeaPad Yoda (αυτό στην φωτογραφία), το οποίο διαθέτει πληκτρολόγιο που μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες και να μετατραπεί σε ένα είδους laptop.
Φυσικά Dell και Lenovo δεν είναι οι μόνες που ετοιμάζουν ταμπλέτες Windows 8 καθώς και οι HP, Nokia, και Asus είναι στον ίδιο δρόμο. Ακόμα και υπολογιστές ή ταμπλέτες που τρέχουν Windows 7 θα μπορέσουν να τρέξουν το νέο λειτουργικό αρκεί να έχουν τις ελάχιστες τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται (πέντε σημεία αφής, μία σειρά από αισθητήρες, και συγκεκριμένα πλήκτρα με βάση της προδιαγραφές της Microsoft).
Πηγή: The Verge, dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...