Σελίδες

3/3/12

Ένα Εκατομμύριο Χρήστες Κατέβασαν Τα Windows 8 Σε 24 Ώρες


  Βύρων Παπαδόπουλος     


Χρειάστηκαν λιγότερο από 24 ώρες για να ξεπεράσουν τον επταψήφιο αριθμό οι χρήστες που κατέβασαν την προέκδοση των Windows 8. Το επίσημο μήνυμα στo Twitter
των Windows 8 επιβεβαίωσε " μια ημέρα μετά...ένα εκατομμύριο κατεβάσματα της προέκδοσης" που αναφέρεται στην διάθεση για το ευρύ κοινό της προέκδοσης από τον ιστότοπο της Microsoft.
Έτσι, αν δεν ήταν ήδη ξεκάθαρο, αναπτύσσεται πολύς ενθουσιασμός γύρω από το νέο λειτουργικό της Microsoft. O λόγος για τον ενθουσιασμό είναι πως το Windows 8 είναι μια εντελώς επαναδημιουργημένη πλατφόρμα, που δεν μοιάζει στα Windows 7 και έχει ξανασχεδιαστεί για να ταιριάξει με τις σημερινές ταμπλέτες και έξυπνα τηλέφωνα. Το περιβάλλον Metro είναι τελείως διαφορετικό σε όψη με τα Windows, και αυτό προκαλεί τους ανθρώπους.
Προφανώς το ένα εκατομμύριο αντικατοπρίζει τα καταβάσματα και όχι μεμονωμένους χρήστες. Έτσι ακόμη και ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων κατέβασαν την προέκδοση για πολλαπλούς υπολογιστές, ο πραγματικός αριθμός των χρηστών που εκτελούν την προέκδοση των Windows 8 είναι σημαντικά μικρότερος. 
Παρόλα αυτά, είναι ένα εντυπωσιακό ορόσημο που επιτεύχθηκε μόνο σε μια ημέρα.
Πηγή: slashgearwww.dailytech.gr

2 σχόλια:

  1. Tα εγκατεστησες να μας πεις εντυπωσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχω ήδη κατεβάσει και θα τα εγκαταστήσω σύντομα.
    Εννοείται πως θα υπάρχει σχολιασμός και εντυπώσεις.
    Από τα πρώτα βίντεο που είδα είναι αρκετά εντυπωσιακά και διαφορετικής φιλοσοφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...