Σελίδες

13/3/12

To PayPal Δίνει Λεπτομέρειες Για Τη Νέα Τεχνολογία Wallet




Τον Φεβρουάριο  το PayPal έδωσε νέα στοιχεία για το πως σχεδιάζει να ξεκινήσει τη νέα υπηρεσία πληρωμών.
Η θυγατρική του eBay σκοπεύει να κάνει επίδειξη στο συνέδριο SXSW του Austin και ελπίζει ότι η υπηρεσία
ψηφιακού πορτοφολιού θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, συμπεριλαμβανομένων του Google Wallet και Isis.
Το PayPal ελπίζει να επεκτείνει την ελκυστικότητα του, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία πληρωμών, δημιουργώντας λίστες επιθυμιών (wish lists) και παρέχοντας καλύτερο έλεγχο του λογαριασμού.
Για την ευελιξία πληρωμών, το PayPal θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν γνώμη για το πως θέλουν να πληρώσουν, ακόμα και μετά την αγορά και παραλαβή των αγαθών. Για μέχρι και πέντε έως και επτά μέρες μετά την αγορά, ο καταναλωτής θα μπορεί να αλλάξει τρόπο πληρωμής από μία πιστωτική σε άλλη. Επίσης θα δώσει και την ευελιξία αλλαγής σε πληρωμή με δόσεις ή ακόμα και τη χρέωση πολλαπλών πιστωτικών καρτών.
Το PayPal Digital Wallet θα επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν, να συγκρίνουν και να δημιουργούν προσωπικές λίστες των πραγμάτων που θέλουν. Το PayPal θα βρίσκει προσφορές και κουπόνια και θα τα παραδίδει ηλεκτρονικά στους χρήστες ώστε να τα έχουν πάντα μαζί τους. Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι θα επιτρέπει επίσης τη δημιουργία κανόνων για τις δαπάνες με το ποσό της συναλλαγής, την επιλογή του τρόπου πληρωμής με βάση το κατάστημα στο οποίο γίνεται χρήση, ή ακόμα και την αποταμίευση για ειδικό σκοπό.
Το PayPal θα αρχίσει αυτές τις νέες υπηρεσία στα τέλη Μαΐου.

Πηγή:electronista, dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...