Σελίδες

1/3/12

Οι πωλήσεις των Smartphones με Android ανθούν στις χρεωμένες χώρες της Ευρωζώνης!


H τελευταία στατιστική έρευνα για την διείσδυση των Smartphones στις χώρες της Ευρωζώνης έρχεται να μας δώσει μερικά αρκετά ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την έρευνα οι πωλήσεις του iPhone 4S φαίνεται να τα πηγαίνουν σχετικά καλά στις Βορειοευρωπαικές χώρες και ιδιαίτερα στη Μεγάλη Βρετανία.Ο κυριότερος λόγος για αυτό είναι φυσικά τα περισσότερα και μεγαλύτερα συμβόλαια των παρόχων, που ρίχνουν αρκετά την τιμή του.
Αντίθετα στις χρεωμένες χώρες του Νότου, οι πωλήσεις του εμφανίζονται πολύ χαμηλές με πρώτη και καλύτερη (όπως σωστά μαντέψατε) την Ελλάδα, όπου τα iPhones κατέχουν μόλις το 5% της αγοράς.

Ακολουθεί η Πορτογαλία ( Ω τι έκπληξη) με την Apple να ανεβαίνει αυτή τη φορά στο 9%.
Στις χώρες του Νότου τα καρτοκινητά αποτελούν τον κανόνα και οι επιδοτήσεις των συμβολαίων είναι σαφώς μικρότερες, κάτι που συμβάλει αρκετά στην κυριαρχία του Android.Εκεί ακόμη και το φθηνότερο και σχετικά παλιό για τα σημερινά δεδομένα iPhone 4 έχει να ανταγωνιστεί φθηνότερες αλλά καλύτερες συσκευές όπως το Galaxy S2 και Galaxy Nexus.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα και πάλι η χώρα μας όπου το Android κατέχει το 60% της αγοράς, με το Galaxy Mini να αποτελεί τo πιο δημοφιλές κινητό στα 179 Ευρώ.

Πηγή phonearena, androidhellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...