Σελίδες

1/3/12

«Let’s Go For A Ride»

Πηγή: http://seitan.gr
Η Caterham δημοσίευσε ένα εξαιρετικό κλιπ με την CT01

http://www.youtube.com/watch?v=G-ipmfPGFWM&feature=player_embedded

Ότι τα παλικάρια στην Caterham είναι super cool τύποι το ξέρουμε καιρό. Σας έχω πει από πέρυσι πως σε αυτή την ομάδα είναι… ένας κι ένας! Το μεγάλο αφεντικό, ο Tony Fernandes, είναι ο πιο προσγειωμένος, ο πιο αληθινός και πιο ανοιχτός ζάμπλουτος που έχω γνωρίσει. Μοναδικό του μειονέκτημα; Προσέλαβε στην ομάδα του, την Queens Park Rangers, τον Cisse. Κανένας όμως δεν είναι τέλειος.


Να πάμε στον Mike Gascoyne; Τσαμπουκάς με οτιδήποτε έχει ταμπέλα αποστειρωμένης πολυεθνικής, είναι στο ύψος μου (αρκεί για να τον συμπαθήσω) και έχει περισσότερα tattoo κι από τον Michael Scofield στο Prison Break!

Ή αν μιλήσω για τον Heikki Kovalainen; Το μεγαλύτερο τρελοκομείο στα paddock, εθισμένος στο γκολφ (μνημειώδεις μάχες με τον Fernandes), ξενυχτά μπροστά στο play station και πέρυσι προσπερνούσε αβέρτα κόσμο παρότι οδηγούσε τριαξονικό κόντρα σε καγκουρονιτρομπούκαλα.

Αυτή λοιπόν η ομάδα που πλέον διαθέτει στις τάξεις της και τον «Drago» από το Ρόκι Νο4, ξέρει πώς να κερδίζει συμπάθειες. Είναι ανοιχτή προς τον κόσμο, μιλάει και λειτουργεί με τη γλώσσα του σήμερα. Κάνει όσα θες εσύ, όχι οι χορηγοί.

Έτσι λοιπόν, ήρθε η ώρα να δούμε το αποτέλεσμα της ημέρας κινηματογράφησης που είχε στη Jerez. Παραθέτω τη δική τους ατάκα: «Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσουμε video με το μονοθέσιο μας στην πίστα. Όταν όμως παρουσιάζεται μία τέτοια, πρέπει να την κάνουμε ξεχωριστή»!

Νομίζω πως τα κατάφεραν λοιπόν. Μιας και το αφεντικό έχει στο ενεργητικό του πολλά χρόνια στο χώρο της δισκογραφίας, ξέρει να δίνει τις σωστές κατευθύνσεις. Άρα εκεί που 9 στις 10 ομάδες δίνουν στη δημοσιότητα βαρετά video με κλασικά πλάνα, η Caterham έφτιαξε ένα εξαιρετικό video clip υπό τους ήχους των «Japanese Popstars». Enjoy!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...