Σελίδες

6/3/12

LG Smart TV Upgrader ST600 Εξυπνότερη τηλεόραση

Μετατρέψτε την παλιά σας τηλεόραση σε μια ολοκληρωμένη smart πρόταση!
LG Smart TV Upgrader ST600
Αρκετοί είναι αυτοί που έσπευσαν να αγοράσουν τηλεόραση LCD σχεδόν ταυτόχρονα με την εμφάνισή τους
στην αγορά. Και ξέρετε τι λέει ο σοφός λαός για όσους βιάζονται...
 
«Σκοντάψαμε», αγαπητοί μου, και ο λόγος είναι απλός: λίγο καιρό μετά την αγορά μας, η τεχνολογία βελτιώθηκε δραματικά, οι τηλεοράσεις απέκτησαν απίστευτες δυνατότητες online σύνδεσης και πολύ έξυπνα μενού. Όμως, μην απογοητεύεστε: η LG έχει τη λύση και για εμάς τους βιαστικούς. Το νέο gadget της κορεατικής εταιρείας, το ST600, κάνει την TV σας πιο «έξυπνη» από ποτέ!
 
Το Smart Upgrader είναι ένα μικρό κουτί που μοιάζει αρκετά με media player, στοιχείο διόλου τυχαίο, καθώς έχει και multimedia δυνατότητες. Πάνω του θα βρείτε θύρες USB, HDMI, optical audio-out και Ethernet, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει και ενσωματωμένη δικτύωση Wi-Fi.
 
Η συσκευή βασίζεται στον επεξεργαστή Broadcom BMC7615, τον οποίο χρησιμοποιούν τα περισσότερα Blu-ray players της αγοράς, κάτι που του επιτρέπει να αναπαράγει και αρχεία MKV 1.080p αλλά και ελληνικούς υπότιτλους.

Τα μενού του είναι όμορφα και καλοσχεδιασμένα, και σας δίνουν πρόσβαση στις βασικές διαδικτυακές υπηρεσίες της LG. Διαθέτει Internet radio, ενημέρωση για τον καιρό, δυνατότητα σύνδεσης σε YouTube, Picassa κ.λπ., αλλά και browser για πλοήγηση στο Διαδίκτυο. Μάλιστα, κατεβάζοντας και την εφαρμογή της LG για iPhone ή κινητά Android, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας ως remote για τον χειρισμό του ST600. Φυσικά, όπως και στις τηλεοράσεις της LG, σας παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης στο LG App Store, μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε ενδιαφέρουσες εφαρμογές, και όχι μόνο.
 
Αξιοσημείωτη είναι και η δυνατότητα Smart Share, μέσω της οποίας μπορείτε να διαμοιράζετε ασύρματα περιεχόμενο αποθηκευμένο σε διάφορες συσκευές, όπως ψηφιακές κάμερες, κινητά τηλέφωνα ή tablets και PCs, μέσω DLNA. Το ST600, λοιπόν, αποτελεί μια πραγματικά χρήσιμη συσκευή, η οποία ουσιαστικά «ανακαινίζει» την παλιά σας τηλεόραση.
 
€99, www.lg.com/gr LG Electronics (801-11-200-900)
 
LOVE Μικρό μέγεθος, όμορφα μενού, καλή συνδεσιμότητα, αναπαραγωγή MKV.
 
HATE Αν έχετε Blu-ray player τελευταίας γενιάς, κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.
 
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ  Έχετε τηλεόραση και Blu-ray δίχως smart λειτουργίες; Το ST600 είναι το ιδανικό gadget για εσάς, καθώς προσφέρει τις online δυνατότητες μιας Smart TV.

Πηγή: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...