Σελίδες

7/3/12

Harman Και Rinspeed Συνεργάζονται Για Μια Νέα Αντίληψη Στο Ταμπλό Αυτοκινήτων



Harman Και Rinspeed Συνεργάζονται Για Μια Νέα Αντίληψη Στο Ταμπλό Αυτοκινήτων


Η Harman ανοίγει την αυλαία της παρουσίας της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, αποκαλύπτοντας τη νέα σχεδιαστική της σύλληψη, για το ταμπλό των αυτοκινήτων του μέλλοντος: Το σύστημα Dock + Go, μετατρέπει το ταμπλό
σε μια πλατφόρμα Aha συνδεδεμένη στο cloud (= υπολογιστική ισχύς που παρέχεται από το δίκτυο, σαν υπηρεσία), η οποία μαθαίνει παρακολουθώντας τις συνήθειές σας.
Με τον τρόπο αυτό θα προσπαθήσει να εξαφανίσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση ή τουλάχιστον να σας διασκεδάζει, όσο περιμένετε στην ουρά.
Το έξυπνο τηλέφωνό σας θα συνδέεται μέσω NFC και αμέσως το αυτοκίνητο θα θυμάται τις ρυθμίσεις που προτιμάτε και τα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία έχετε πρόσβαση.
Η πλοήγηση θα μαθαίνει τις οδηγικές συνήθειές σας και θα αλλάζει τις ρυθμίσεις του GPS κατάλληλα, ενώ θα μπορεί ακόμα και να ελέγχει το επίπεδο επαγρύπνησής σας και να σας προτείνει να πάρετε έναν υπνάκο ή τουλάχιστον να μετακινηθείτε από δρόμους με λιγότερη κίνηση.
Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει χειρονομίες και με μια κίνηση του χεριού σας, μπορεί να αρχίσει να σας διαβάζει τα νέα email ή tweet σας.
Το καλύτερο απ’ όλα δεν το ακούσατε ακόμα: όταν περνάτε έξω από κάποιο κατάστημα, το σύστημα cloud μπορεί να σας δείχνει κουπόνια και προσφορές για να κάνετε τις παρορμητικές αγορές σας, καθώς οδηγάτε.
Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από το να σας προσφέρουν κρεατικά στη μισή τιμή, την ώρα που οδηγείτε στον αυτοκινητόδρομο.

Πηγή: Engadget, www.dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...