Σελίδες

8/3/12

Εν Αναμονή Ανανέωσης Του Apple TV Λόγω Της Εξαντλήσεως Αποθεμάτων

Όπως φαίνεται η διαθεσιμότητα των αποθεμάτων για την τρέχουσα γενιά του Apple ΤV έχει εξαντληθεί σχεδόν από όλα τα online καταστήματα της Apple τόσο στις ΗΠΑ όσο στον υπόλοιπο κόσμο. Μόνο ελάχιστα από τα μεγαλύτερα καταστήματα των ΗΠΑ
να έχουν ακόμα τη συσκευή και το πιο δημοφιλές κατάστημα στο Σαν Φρανσίσκο να δηλώνει διαθεσιμότητα μετά τις 14 Μαρτίου.
Το online κατάστημα των ΗΠΑ εξακολουθεί να δείχνει το Apple TV στο απόθεμα,  αλλά ο Καναδάς, η Γαλλία, Γερμανία και άλλοι δείχνουν καθυστέρηση δύο ημερών για την αποστολή ενώ τέσσερις ημέρες δείχνει το κατάστημα του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι επίσημοι μεταπωλητές είναι γνωστό ότι έχουν εξαντλήσει τα αποθέματα τους εδώ και εβδομάδες.
Ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν θα υπάρχει διαθεσιμότητα αμέσως μετά την εκδήλωση της 7 Μαρτίου, ο αντικαταστάτης του Apple TV είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνει την εμφάνιση του στην αυριανή εκδήλωση της Apple. Οι περισσότεροι προβλέπουν μια απλή αναβάθμιση παρά μια πλήρη αναθεώρηση της συσκευής, με έναν A5 ή Α5Χ επεξεργαστή δίνοντας υποστήριξη για 1080p βίντεο. Ίσως είναι απαραίτητο το νέο iPad να επιδείξει την πλήρη δυναμική των δυνατοτήτων του με το AirPlay mirroring.

Πηγή:electronista, dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...