Σελίδες

28/8/12

Ασφαλίστε Την Θύρα USB Με Το USB Disk Access Manager



Οι δίσκοι USB flash είναι σημείο ανησυχίας για πολλούς όχι μόνο επειδή μπορεί να μεταφέρουν επικίνδυνους ιούς, αλλά επειδή είναι πολύ εύκολο για κάποιον κρυφά και γρήγορα να βάλει ένα USB flash στην θύρα USB και να αντιγράψει δεδομένα παράνομα από το PC.
H απενεργοποίηση όλων των θυρών USB μπορεί να περιορίσει την λειτουργικότητα των συνδεδεμένων
συσκευών. Μια καλύτερη επιλογή είναι η χρήση του 'USB Disk Access Manager', ένα πολύ απλό ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο που σας επιτρέεπι να κάνετε τρία πράγματα: να επιτρέπετε εγγραφή και ανάγνωση, να επιτρέπετε μόνο ανάγνωση,  και να απενεργοποιείτε τους USB δίσκους που ανιχνεύονται.
Οι τρες επιλογές είναι:
Allow read and write: Επιτρέπει τις συσκευές USB να λειτουργούν κανονικά, χωρίς περιορισμούς.
Allow read only: Θα απαγορεύσει στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα από και προς το PC, που είναι καλό σε όσους θέλουν μόνο να διαβάζουν το περιεχόμενο του USB δίσκου χωρίς να μπορούν να γράφουν τίποτε σε αυτό.
Disable USB Disk Detection: Είναι ακόμη πιο χρήσιμο καθώς απαγορεύει σε USB δίσκους να ανιχνεύονται από το PC, μια επιλογή αν θέλετε να κρατάτε ΟΛΟΥΣ τους USB δίσκους μακριά από το PC σας.
Το USB Disk Access Manager είναι θαυμάσιο εργαλείο. Δεν είναι μόνο εντελώς δωρεάν, αλλά σας παρέχει και ηρεμία και την γνώση πως μπορείτε να αφήσετε ο PC σας χωρίς τον κίνδυνο να μολυνθεί από USB δίσκους που άλλοι θα συνδέσουν στο PC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...