Σελίδες

13/6/12

Κλείνει το Meebo η Google για να διευρύνει το Google+




Μια εβδομάδα μετά την εξαγορά του από τη Google, το Meebo ανακοίνωσε πως κλείνει στις 11 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα, κλείνουν τα
Meebo Messenger, Sharing on Meebo, όλα τα Meebo Me widgets και όλα τα mobile apps. Το μόνο που θα συνεχίσει είναι τοMeebo Bar, το οποίο και θα βελτιωθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.


Οι χρήστες της υπηρεσίας, θα έχουν τη δυνατότητα τις επόμενες 30 ημέρες να κατεβάσουν τα logs από την online δραστηριότητά τους, από αυτή τη διεύθυνση: https://www.meebo.com/chatlog-download. Όσοι θέλουν να διαγράψουν το λογαριασμό τους, μπορούν να το κάνουν από εδώ: meebo.com/support/deleteaccount/.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Google ανακοίνωσε την εξαγορά του Meebo σε μια συμφωνία που φημολογείται πως κόστισε 100 εκατομμύρια δολάρια. Το Meebo ξεκίνησε το 2005 σαν ένας instant messager για browsers και αναπτύχθηκε περιλαμβάνοντας και τη Meebo Bar, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν σε διάφορα websites.

Εκπρόσωπος της Google, δήλωσε πως η εταιρεία πάντα αναζητεί μεθόδους για να βοηθάει τους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο. Η εξαγορά του Meebo έγινε για τους ανθρώπους και την τεχνολογία του, στα πλαίσια της προσπάθειας της εταιρείας να ενδυναμώσει και να διευρύνει τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης του Google+.



Πηγή: e-pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...