Σελίδες

10/5/12

USB Φορτιστής Κινητών Της Brookstone Με Τεχνολογία Κυψέλης Καυσίμου



Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Brookstone συνεργάζεται με την εταιρία Liliputian Sytems, που δημιουργήθηκε μέσα από το MIT, για την κατασκευή ενός USB φορτιστή
μεγέθους παλάμης με τεχνολογία κυψέλης καυσίμου. Η συσκευή θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να φορτίζουν τα κινητά τους μέχρι και 14 φορές σε διάστημα δύο εβδομάδων χωρίς την ανάγκη χρήσης μπρίζας. Όπως και το παρόμοιο φορητό Powertrekk φορτιστή κυψέλης καυσίμου, η συσκευή της Brookstone χρησιμοποιεί αναλώσιμες κασέτες υγρού για τη συνεχόμενη παροχή φόρτισης μετά την εξάντληση της αρχικής κασέτας.
Αν και η Brookstone δεν έχει αποκαλύψει την τιμή του USB φορτιστή, λέει ότι οι αναλώσιμες κασέτες θα κοστίζουν μερικά δολάρια η κάθε μία. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η τεχνολογία έχει πιστοποιηθεί για χρήση εντός αεροσκαφών. Αυτό το επιτυγχάνει χρησιμοποιώντας μια μοναδική διαδικασία παραγωγής όπου ένα στερεό οξείδιο καυσίμου έχει τοποθετηθεί μέσα σε μία μεμβράνη πυριτίου, με την ευγενική χορηγία του επενδυτή Intel.
Η Brooksonte αναμένει ότι ο φορητός USB φορτιστής κυψέλης καυσίμου θα είναι διαθέσιμος μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...