Σελίδες

23/5/12

H Audi Παρουσιάζει Το Ηλεκτρικό Ποδήλατο, Με Ανθρακονήματα, Ταχύτητα 80Χλμ/Ώρα, WiFi




H Audi χρησιμοποίησε την παρουσία της στη έκθεση 2012 Wörthersee Tour για να επιδείξει το σχέδιο του ηλεκτρικού ποδηλάτου με το όνομα e-bike Wörthersee. H εταιρία ισχυρίζεται πως ποδήλατο, είναι κατασκευασμένο με ανθρακονήματα
βάρους 1,3 κιλών, και έχει κατασκευαστεί στόχο τα σπορ, την διασκέδαση και τα ακροβατικά.
Εϊναι σίγουρα μια από τις πιο προηγμένες σχεδιάσεις που είδαμε, καθώς το ποδήλατο έχει ενσωματωμένο υπολογιστή μαζί με οθόνη αφής που προβάλει την τρέχουσα ταχύτητα του ποδηλάτη, την απόσταση, την γωνία κλίσης , ακόμη και την καταγραφή της διαδοχής των ακροβατικών.
Το e-bike Wörthersee μπορεί να τροφοδοτηθεί με τρεις τρόπους: μέσω πηδαλιού, με συνδυασμό ποδιών κια ηλεκτικής ισχύος (με ταχύτητες γύρω στα 80 χλμ/ώρα) ΄η αποκλειστικά από το ηλεκτρικό μοτέρ στα 50 χλμ/ώρα.
Η Αudi επίσης εφάρμοσε δύο λειτουργίες 'Whellie" που επιτρέπουν τους αναβάτες να ταξιδεύουν μόνο με την πίσω ρόδα. Οι ηλεκτρικές λειτουργίες υποστηρίζονται από πακέτο μπαταρίας 530W ίόντων λιθίου που μπορεί να αντικατασταθεί, και χρειάζεται περίπου 2,5 ώρες για να φορτιστεί σύμφωνα με την Audi.
ΤΟ πρωτότυπο μπορεί να συνδεθεί με έξυπνα τηλέφωνα μέσω ασύρματου δικτύου, που επιτρέπει τους χρήστες να ξεκλειδώνουν το σύστημα ασφαλείας. Η ενσωμάτωση του Facebook επιτρέπει σε αναβάτες να συμετέχουν σε διαγωνισμούς επιδείξεων, με την Audi να τονίζει πως το e-bike Wörthersee μπορεί να στέλνει δεδομένα στις σελίδες σας και να προβάλει την παγκόσμια κατάταξη στην οθόνη του. Ζούμε σε ένα κόσμο πο σύντομα θα μπορείτε να είστε σε επαφή με τα κοινωνικά δίκτυα από την θέση του ποδηλάτου.


Πηγή: thevergedailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...