Σελίδες

3/5/12

Ο Firefox 3.6.x φτάνει στο τέλος του


firefox6s Ο Firefox 3.6.x φτάνει στο τέλος του

Όπως ήταν αναμενόμενο η έκδοση 3.6x του Firefox έφτασε στο τέλος της, την Τρίτη 24 Απριλίου όπου η ομάδα της Mozilla ανακοίνωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει άλλες αναβαθμίσεις για αυτήν την έκδοση. Σύμφωνα με ανακοινώσεις
οι χρήστες, που χρησιμοποιούν Firefox 3.6.13 έως 3.6.28, θα πρέπει ήδη να έχουν αρχίσει να λαμβάνουν μηνύματα για να αναβαθμίσουν σε νεότερη έκδοση του περιηγητή.
Ένας αριθμός χρηστών και οργανισμών είχε επιλέξει να παραμείνει στη παλιά έκδοση του Firefox, καθώς υπήρχαν φοβίες για τις πολύ σύντομες διαδικασίες κυκλοφορίας των νέων εκδόσεων του περιηγητή, οι οποίες έφταναν κάθε έξι εβδομάδες. Για τις επιχειρήσεις, αυτό σήμαινε ότι δεν έχουν επαρκή χρόνο για να ελέγξουν και να πιστοποιήσουν κάθε νέα έκδοση πριν αυτή χρησιμοποιηθεί επίσημα. Για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, η Mozilla δημιούργησε μια εκτεταμένη υποστήριξη (Extended Support Release – ESR) για τον Firefox, που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις και άλλους μεγάλους οργανισμούς.
Παράλληλα με την κυκλοφορία του Firefox 12, η Mozilla αναβάθμισε επίσης και το ESR, το οποίο βασίζεται προς το παρόν στον Firefox 10, στην έκδοση 10.0.4. Η αναβάθμιση αυτή αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη έκδοση του ESR.

Πηγή: secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...