Σελίδες

9/3/12

Η Nvidia Θα Τεστάρει Τους Ισχυρισμούς Της Apple Για Τον Α5Χ Σε Σχέση Με Το Tegra 3



Πριν λίγες ώρες, στην παρουσίαση του “νέου iPad” (ή iPad HD ή iPad 3, όπως θέλετε πείτε το), η Apple ισχυρίστηκε ότι το νέο τσιπ που έχει το νέο iPad, το Α5Χ, έχει τέσσερις φορές τη γραφική ικανότητα του Tegra 3 της Nvidia.
Όπως μπορείτε να φανταστείτε,
η Nvidia δε σκοπεύει να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό.
Η φίρμα γραφικών είπε στο ZDNet, ότι χωρίς συγκεκριμένες δοκιμές που να υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό, “Η Apple απλά έκανε μια πολύ γενική δήλωση” αυτή τη στιγμή.
Η Nvidia, όμως, θα αγοράσει ένα τρίτης γενιάς iPad, στις 16 Μαρτίου, για να δοκιμάσει αυτούς τους ισχυρισμούς η ίδια.
Αληθινές ή όχι οι δηλώσεις της Apple, αν το νέο iPad διαθέτει πράγματι δύο φορές τη γραφική ικανότητα του iPad 2, τότε ο ισχυρισμός “4χ”, μπορεί να μην είναι μακριά από την πραγματικότητα, σε συγκεκριμένες εφαρμογές.
Το AnandTech δοκίμασε το βασισμένο σε Tegra 3 Transformer Prime της Asus κόντρα στο iPad2, χρησιμοποιώντας το GLBenchmark και ανακάλυψε μερικές διαφορές στην επίδοση γραφικών, υπέρ του iPad 2.
Η Nvidia, όταν τη ρωτήσαμε, έκανε μια μάλλον διασκεδαστική δήλωση: “Είναι όμορφο να ακούμε ότι η Apple συγκρίνει τον εαυτό της με το Tegra 3. Πραγματικά υπογραμίζει τη σημασία των γραφικών, κάτι που εμείς υποστηρίζουμε εδώ και πολύ καιρό”.

Πηγή: The Verge, dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες σε κόσμιο επίπεδο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...